Σαουδική Αραβία: Το Ριάντ θα λάβει μέτρα για να προστατεύσει τα λιμάνια του
Λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις στα δύο δεξαμενόπλοια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας καταδίκασε τις επιθέσεις σε δύο δεξαμενόπλοια στον Κόλπο του Ομάν, τονίζοντας ότι το Ριάντ θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσει τα λιμάνια του αλλά και χωρικά ύδατά του.
Ο Χάλιντ αλ Φάλιχ κάλεσε επίσης τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει τις ευθύνες της και να προστατεύσει τις διεθνείς διαδρομές της ναυσιπλοΐας.
Σύμφωνα με το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο SPA, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να εφοδιάζει τις διεθνείς αγορές με πετρέλαιο μετά τις επιθέσεις αυτές. Όπως είπε ο Φάλιχ, το υπουργείο και η εταιρεία Aramco αύξησαν την ετοιμότητά τους για να ανταποκριθούν.
Διαβάστε ακόμη
Αντίστροφη μέτρηση για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου: Ποια διαδικασία ακολουθείται
Τραμπ για Ουκρανία: Στο τέλος του ο πόλεμος με τη Ρωσία, έρχεται μεγάλη συμφωνία
Ο Τσίπρας στο Παρίσι αναζητώντας το αριστερό προφίλ της ΕΛΑΣ
Το συνέδριο με τις ζυγαριές, το πρόβλημα του Ανδρουλάκη και τα μαλινουά της Λατινοπούλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




