Κίνα: «Μικροσεισμός» -λόγω... δοκιμής;- στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα
Έγινε λιγότερο από μία ώρα αφότου το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι ο Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Πιονγκιάνγκ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας μικροσεισμός που ενδέχεται να οφείλεται σε "πιθανή έκρηξη" καταγράφθηκε τη Δευτέρα στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα.
Αυτό συνέβη λιγότερο από μία ώρα αφότου το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Πιονγκιάνγκ –την πρώτη εδώ και πολλά χρόνια– στα τέλη αυτής της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τη σεισμολογική υπηρεσία της Κίνας, μια δόνηση μεγέθους 1,3 βαθμών σημειώθηκε στις 19.38 τοπική ώρα (14.38 ώρα Ελλάδας) στην κινεζική πόλη Χουντσούν που συνορεύει με τη Βόρεια Κορέα.
Στην περιοχή αυτή είχε πραγματοποιηθεί μια πυρηνική δοκιμή από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, τον Σεπτέμβριο του 2017.
Διαβάστε ακόμη
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



