Serial killer στην Κύπρο: Στο Κακουργιοδικείο οδηγείται ο 35χρονος Ορέστης
Ο κατηγορούμενος πλέον καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνολικά επτά φόνους εκ προμελέτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρουσιάζεται σήμερα ο 35χρονος Ορέστης, κατηγορούμενος για τις υποθέσεις των κατά συρροή δολοφονιών επτά ανθρώπων, πέντε γυναικών και δύο παιδιών.
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η Αστυνομία αναμένεται να καταθέσει επτά διαφορετικούς φακέλους, που αφορούν τις δολοφονίες των πέντε γυναικών και των δύο παιδιών.
Τα θύματα του 35χρονου serial killer είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάτχα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.
Ο 35χρονος παρέμεινε στις Κεντρικές Φυλακές το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το sigmalive.com, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του κακουργιοδικείου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
«Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



