Άγκυρα: Συνεδρίαση της ΚΕ του κυβερνώντος κόμματος την Τρίτη
Θα προβούν σε μία πρώτη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εκλογών στον δήμο της Κωνσταντινούπολης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κεντρική επιτροπή του κόμματός του συγκαλεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Τρίτη, στην Άγκυρα.
Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας στη Βουλή κάθε Τρίτη, ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε και τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του να συμμετάσχουν, προκειμένου να προβούν σε μία πρώτη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εκλογών στο δήμο της Κωνσταντινούπολης.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 14:00 υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και γίνεται έπειτα από τη σκιά της έντονης φημολογίας για καρατομήσεις στο κόμμα μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη και της ανακοίνωσης ανασχηματισμού.
Διαβάστε ακόμη
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
«Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




