Βίντεο: Νεκρή 19χρονη - Έσπασε παιχνίδι σε λούνα παρκ και καρφώθηκε στο έδαφος (vid)
Τρόμος σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Ουζμπεκιστάν, όπου παιχνίδι ρόδα κόπηκε στα δύο και σκότωσε μια 19χρονη κοπέλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από πάρκο ψυχαγωγίας στο Ουζμπεκιστάν, και συγκεκριμένα στην πόλη Τζιζάκ, όπου ένα παιχνίδι τύπου «ρόδα» ή «σφυρί» έσπασε στη μέση με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου μια 19χρονη.
Τα επιφωνήματα ενθουσιασμού μετατράπηκαν σε κραυγές απόγνωσης όταν η τεράστια ρόδα στο παιχνίδι «Flying Saucer», η οποία κρεμόταν από μεταλλικό άξονα βρέθηκε στο έδαφος, αφού έσπασε ο βραχίονας που τη συγκρατούσε σταθερή.
Η κατασκευή φαίνεται να ανοίγει στη μέση στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους που είναι «δεμένοι» μέσα στο παιχνίδι με βία στο έδαφος. Η κούνια του τρόμου άφησε πίσω της μια νεκρή κοπέλα και πολλούς τραυματίες, η τύχη των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή από τα τοπικά μέσα.
Διαβάστε ακόμη
Βιασμός στο Κορνέλ: Τα ντοκουμέντα που «καίνε» τις Αρχές - Είχε καταγγείλει εξαρχής έλλειψη συναίνεσης η φοιτήτρια
Δίκη για τα Τέμπη: «Βρέθηκα σε μια ζώνη πολέμου» - Ραγίζουν καρδιές οι καταθέσεις των συγγενών
Συναγερμός από την MI5 για κινεζική κατασκοπεία στα βρετανικά πανεπιστήμια: Στο στόχαστρο Κέιμπριτζ και AI
Αδιανόητο ιατρικό σφάλμα στο Οχάιο: Της ακρωτηρίασαν το λάθος πόδι και αναγκάστηκαν να της κόψουν και το άλλο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



