Βίντεο: Νεκρή 19χρονη - Έσπασε παιχνίδι σε λούνα παρκ και καρφώθηκε στο έδαφος (vid)
Τρόμος σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Ουζμπεκιστάν, όπου παιχνίδι ρόδα κόπηκε στα δύο και σκότωσε μια 19χρονη κοπέλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από πάρκο ψυχαγωγίας στο Ουζμπεκιστάν, και συγκεκριμένα στην πόλη Τζιζάκ, όπου ένα παιχνίδι τύπου «ρόδα» ή «σφυρί» έσπασε στη μέση με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου μια 19χρονη.
Τα επιφωνήματα ενθουσιασμού μετατράπηκαν σε κραυγές απόγνωσης όταν η τεράστια ρόδα στο παιχνίδι «Flying Saucer», η οποία κρεμόταν από μεταλλικό άξονα βρέθηκε στο έδαφος, αφού έσπασε ο βραχίονας που τη συγκρατούσε σταθερή.
Η κατασκευή φαίνεται να ανοίγει στη μέση στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους που είναι «δεμένοι» μέσα στο παιχνίδι με βία στο έδαφος. Η κούνια του τρόμου άφησε πίσω της μια νεκρή κοπέλα και πολλούς τραυματίες, η τύχη των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή από τα τοπικά μέσα.
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



