Ρουμάνα μετεωρολόγος προειδοποιεί: Έρχονται φαινόμενα Χαλκιδικής στη Μεσόγειο
«Οι μελλοντικές γενιές θα πρέπει να συνηθίσουν σ' αυτά τα φαινόμενα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι μεσογειακές χώρες θα πρέπει να προετοιμάζονται για φαινόμενα όπως αυτό της Χαλκιδικής σύμφωνα με τη Ρουμάνα μετεωρολόγο Σιμόνα Καπσούνα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κανάλι Digi24, όπου εργάζεται, υποστήριξε πως «σε γενικές γραμμές οι παράκτιες περιοχές είναι οι πλέον προτιμώμενες για να ζει ο πληθυσμός, αλλά υποφέρουν όλο και περισσότερο από την κλιματική αλλαγή».
«Οι μελλοντικές γενιές θα πρέπει να συνηθίσουν σ' αυτά τα φαινόμενα και θα πρέπει να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα την επόμενη δεκαετία ειδικά στη Μεσόγειο για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή», υπογράμμισε.
H Σιμόνα Καπσούνα είναι η μετεωρολόγος που την Πέμπτη ανέφερε ότι «ένας άλλος κυκλώνας αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα περάσει από την Ιταλία, θα φθάσει στο Αιγαίο και έτσι θα επηρεάσει και την Ελλάδα και θα ανέβει στη Μαύρη Θάλασσα αναφέροντας ότι «αυτός ο κυκλώνας θα φέρει ξανά καταιγίδες, ίσως όχι τόσο έντονες ενώ θα πέσουν και οι θερμοκρασίες».
Τραγωδία στην Κόρινθο: 25 ετών ο νεκρός από την έκρηξη στο εργοστάσιο - Προσήχθη ο ιδιοκτήτης
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στη φυλακή ο 28χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του
Σοκ στο παρίσι: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι - Η μία εξ αυτών έγκυος
Τι είναι τα πυρονέφη και πώς έχουν κάνει τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη εφιαλτικές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



