Τέλος η Κριστίν Λαγκάρντ από τον ΔΝΤ - Υπέβαλε την παραίτησή της
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον διεθνή οικονομικό οργανισμό με ισχύ από τις 12 Σεπτεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ υπέβαλε την Τρίτη την παραίτησή της από τον Διεθνή Οικονομικό Οργανισμό, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τρεις πηγές που γνωρίζουν την απόφασή της.
Στις 2 Ιουλίου η Λαγκάρντ προτάθηκε να γίνει η επόμενη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Δεν παραιτήθηκε, όμως, άμεσα από το ΔΝΤ, δεδομένου ότι υπήρχε αβεβαιότητα για το αν το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποδεχόταν τον διορισμό της ίδιας και των άλλων υποψηφίων για τα κορυφαία αξιώματα των ευρωπαϊκών θεσμών, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον διεθνή οικονομικό οργανισμό με ισχύ από τις 12 Σεπτεμβρίου.
Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



