Γερμανία: Αθλητικά σακίδια έκρυβαν 4,5 τόνους κοκαΐνης αξίας 1 δισ. ευρώ
Tο εμπορευματοκιβώτιο μετέφερε σόγια, όμως οι αρχές αντ’ αυτού βρήκαν 221 μαύρα αθλητικά σακίδια που περιείχαν 4200 πακέτα κοκαΐνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέσχεσαν 4,5 τόνους κοκαΐνης αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, στο λιμάνι του Αμβούργου, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει κατασχεθεί ποτέ στη χώρα.
Αξιωματούχος των τελωνείων του Αμβούργου, στη βόρεια Γερμανία, εξήγησε πως στο μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες ένα ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο που είχε μεταφερθεί με πλοίο από την πρωτεύουσα της Ουρουγάης Μοντεβίδεο κι είχε προορισμό την Αμβέρσα στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με την περιγραφή που είχαν οι αρχές για το κοντέινερ, το εμπορευματοκιβώτιο μετέφερε σόγια, όμως οι αρχές αντ’ αυτού βρήκαν 221 μαύρα αθλητικά σακίδια που περιείχαν 4200 πακέτα κοκαΐνης, αναφέρεται σε ένα δελτίο Τύπου.
«Η τεράστια ποσότητα (ναρκωτικών) αποτελεί τη μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης στη Γερμανία» τονίζεται, ενώ προστίθεται ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Αμβούργου ερευνά ποιος ήταν ο παραλήπτης του περιεχομένου του κοντέινερ.
Ξεφυλλίζοντας... τέσσερις ιστορίες για τη γνώση, τη φύση και την τεχνολογία
Απίστευτη ιστορία στην Ελλάδα – Πώς μια μπάλα ταξίδεψε στη θάλασσα 80 μίλια για να κρατήσει ζωντανό έναν 30χρονο!
Κορυφώνεται το κύμα ζέστης: Πού θα δείξει 40αρια το θερμόμετρο - Οι περιοχές σε red code
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με το βλέμμα στο 2027 – Το οικονομικό στοίχημα, η αυτοδυναμία και η δύσκολη διαδρομή μέχρι τις κάλπες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




