Ο Ερντογάν θέλει να ελέγχει και το Netflix στην Τουρκία
Το τουρκικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, με την απόλυτη στήριξη του Ερντογάν, θα έχει την εποπτεία για όσα εμφανίζονται στο διαδίκτυο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα νέο μέτρο που είχε ψηφιστεί από το τουρκικό κοινοβούλιο και μπαίνει τώρα σε ισχύ αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουν διαδικτυακό περιεχόμενο στην Τουρκία καθώς η Κυβέρνηση θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου.
Το τουρκικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, με την απόλυτη στήριξη του Ερντογάν, θα έχει πλέον την εποπτεία για όλες τις πλατφόρμες όπως για παράδειγμα το Netflix, το οποίο έχει και το μεγαλύτερο κοινό.
Ουσιαστικά ο νόμος επιβάλλει στις συγκεκριμένες πλατφόρμες να ζητήσουν και να λάβουν άδεια από το RTUK, το οποίο θα εγκρίνει ή όχι το περιεχόμενό τους. Από το νέο νόμο δεν θα γλιτώσουν ούτε οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και αρκετοί είναι αυτοί που ανησυχούν για πιθανή λογοκρισία.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



