Συνεχίζεται η συλλογή επιστολών για πρόταση μομφής κατά της Μέι
Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει σχετικές επιστολές 43 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας επιπλέον βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος κατέθεσε επιστολή για την υποβολή πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι, σύμφωνα με την πολιτική συντάκτρια του BBC, Λόρα Κουίνσμπεργκ.
Η Κουίνσμπεργκ αρχικά ανέφερε ότι ο Φίλιπ Χολομπόν και η Τερέζα Βίλιερς κατέθεσαν επιστολές. Αργότερα με tweet της είπε ότι η Βίλιερς δεν κατέθεσε επιστολή.
Συνολικά 43 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος έχουν υποβάλλει επιστολές για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού, έναντι των 48 που απαιτούνται για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία.
Διαβάστε ακόμη
Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους
Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



