Κι άλλο πολεμικό πλοίο στον Περσικό στέλνει η Βρετανία
Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί ανάμεσα στο Ιράν και τη Βρετανία, μετά τη σύλληψη από Ιρανούς κομάντος ενός υπό βρετανική σημαία τάνκερ τον Ιούλιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Βρετανία στέλνει ένα ακόμη πολεμικό πλοίο στον Κόλπο για να προασπίσει την ελευθερία της ναυσιπλοΐας, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας μετά τη σύλληψη από το Ιράν ενός υπό βρετανική σημαία πετρελαιοφόρου στην περιοχή.
Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί ανάμεσα στο Ιράν και τη Βρετανία, μετά τη σύλληψη από Ιρανούς κομάντος ενός υπό βρετανική σημαία τάνκερ τον Ιούλιο. Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μετά τη σύλληψη από τις βρετανικές δυνάμεις ενός ιρανικού πετρελαιοφόρου κοντά στο Γιβραλτάρ, με την κατηγορία της παραβίασης των κυρώσεων στη Συρία.
Το Βασιλικό Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε ότι το HMS Duncan, μια φρεγάτα τύπου 45, αναχώρησε από τη Βρετανία στις 12 Αυγούστου, μαζί με το HMS Kent, το οποίο επίσης κατευθύνεται προς τον Κόλπο για να αντικαταστήσει βρετανική φρεγάτα.
"Οπουδήποτε στον κόσμο κυματίζει η κόκκινη σημαία, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο να προστατεύσει την ελευθερία της ναυσιπλοΐας κάθε φορά που αυτή δοκιμάζεται", ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




