Ερντογάν: Οταν βρούμε πετρέλαιο στην ανατολική Μεσόγειο, θα κάνουν ουρές στην πόρτα μας
Μέσα σε λίγες ώρες εμφανίστηκε προκλητικός τόσο απέναντι στην Ελλάδα όσο και απέναντι στις Βρυξέλλες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μέσα σε λίγες ώρες εμφανίστηκε προκλητικός τόσο απέναντι στην Ελλάδα όσο και απέναντι στις Βρυξέλλες. Μιλώντας σε εγκαίνια αεροδρομίου στην Ρεζούντα του Πόντου, ο Ερντογάν δήλωσε ξεκάθαρα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε το μέρος της Ελλάδας, «αλλά τα πλοία και τα γεωτρύπανά μας συνεχίζουν το έργο τους στις περιοχές που έχουμε δεσμεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο».
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε: «Όταν θα βρούμε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, όλοι αυτοί που τώρα αντιτίθενται στην Τουρκία, θα κάνουν ουρές στην πόρτα μας»!
Επανέλαβε, μάλιστα, όσα είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα στο Γιουσουφελί στη βορειοανατολική Τουρκία, πως η Άγκυρα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην Ανατολική Μεσόγειο «παρά τις απειλές της Δύσης».
Το σενάριο για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, οι συμπράξεις των εσωκομματικών μηχανισμών στο ΠΑΣΟΚ και η περίεργη κριτική του συντονιστή του Ινστιτούτου Τσίπραα
Ξεκίνησε το Ισραήλ έναν πόλεμο στο Ιράν βασισμένο σε λάθος εκτιμήσεις; Η «αυτο-τρικλοποδιά» και το... δεύτερο Σουέζ
Γιατί η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο το ΠΑΣΟΚ: «Φλερτ» στο κεντρώο κοινό με αφήγημα σταθερότητας
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




