Ανταλλαγή αιχμαλώτων ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία
Η ανακοίνωση διευκρινίζει πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι γνωστοποίησε σήμερα ότι δεν έχει γίνει ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία.
Η ανακοίνωση διευκρινίζει πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, αναιρώντας, τουλάχιστον εν μέρει, ανακοίνωση της γενικής εισαγγελίας κατά την οποία Ουκρανοί αιχμάλωτοι, ανάμεσά τους ναύτες και ο σκηνοθέτης Όλεγκ Σέντσοφ, επιστρέφουν αεροπορικώς στη χώρα.
Το Κίεβο ελπίζει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ να εξασφαλίσει την απελευθέρωση δεκάδων κρατουμένων, συμπεριλαμβανομένων 24 στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, που αιχμαλωτίστηκαν πέρυσι στο Στενό του Κερτς, και του σκηνοθέτη Όλεγκ Σέντσοφ.
Διαβάστε ακόμη
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



