Γερμανία: «Συνελήφθη» η κόμπρα που αναστάτωσε επί μέρες μια κωμόπολη
Οι αρχές είχαν ρίξει αλεύρι στα πατώματα, με την ελπίδα ότι η κόμπρα θα άφηνε τα ίχνη της και θα οδηγούνταν έτσι στο μέρος όπου κρυβόταν.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέλος στην αγωνία: η κόμπρα που τρομοκράτησε επί σχεδόν μία εβδομάδα τους κατοίκους μιας πόλης στη δυτική Γερμανία «συνελήφθη» σήμερα, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Το επικίνδυνο, δηλητηριώδες φίδι, βρέθηκε κάτω από τη σκάλα ενός υπογείου σε ένα σπίτι. «Δεν τραυματίστηκε κανείς», διαβεβαίωσε ο δήμος της πόλης Χέρνε μέσω του Twitter.
Η κόμπρα, μήκους περίπου ενός μέτρου, είχε δραπετεύσει την Κυριακή από ένα διαμέρισμα. Στο σπίτι αυτό βρέθηκαν άλλα 20 ερπετά διαφόρων ειδών. Τέσσερα κτίρια της συνοικίας εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας. Οι 30 ένοικοί τους επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα σπίτια τους, όμως τους απαγορεύτηκε να πηγαίνουν στα υπόγεια και τις σοφίτες.
Όπως αναφέρει το AΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχές είχαν ρίξει αλεύρι στα πατώματα, με την ελπίδα ότι η κόμπρα θα άφηνε τα ίχνη της και θα οδηγούνταν έτσι στο μέρος όπου κρυβόταν.
Ρεκόρ συμμετοχής 50ετίας στις ισραηλινές εκλογές - Αναφορές για παρεμπόδιση Παλαιστίνιων ψηφοφόρων
Χωριάτικο: Ο αποκαλυπτικός διάλογος Γιαννακόπουλου ενώ είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Τέσσερις οι προφυλακίσεις για το Basketgate - Νέα πρόσωπα καλούνται για κατάθεση
«Νιώθω χαρά και ευγνωμοσύνη»: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία που παρέλασε στη Θεσσαλονίκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



