Αλαμπάμα: Πυροβολισμοί σε σχολικό αγώνα - 10 ανήλικοι τραυματίες
Οι τραυματίες είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ τουλάχιστον πέντε από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα στην Αλαμπάμα, με συνέπεια να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 ανήλικοι. Οι τραυματίες είναι από 15 έως 18 ετών, ενώ τουλάχιστον πέντε από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πυροβολισμοί έπεσαν στο στάδιο Ladd-Peebles, κατά τη διάρκεια αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων των σχολείων Leflore και Williamson.
Δεν είναι ξεκάθαρο τι προηγήθηκε των πυροβολισμών και η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Οι πυροβολισμοί έπεσαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είχε προηγηθεί καβγάς στις κερκίδες.
Διαβάστε ακόμη
«Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



