Πομπέo: Να απελευθερωθούν οι Αμερικανοί υπήκοοι από την Τουρκία
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο State Department, εμφανίστηκε ανήσυχος επειδή εξακολουθούν να κρατούνται φυλακισμένοι στην Τουρκία Αμερικάνοι υπήκοοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μάικ Πομπέο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο State Department, εμφανίστηκε ανήσυχος επειδή εξακολουθούν να κρατούνται φυλακισμένοι στην Τουρκία Αμερικάνοι υπήκοοι.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών αφού χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον, σημείωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να ανοίξουν «επιπλέον διαύλους επικοινωνίας για να αντιμετωπίσουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος». Όπως ανέφερε υπάρχει ανησυχία «για τη συνεχιζόμενη και άδικη κράτηση εκ μέρους της Τουρκίας του τοπικού προσωπικού και πολιτών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του επιστήμονα της NASA, Σέργκαν Γκόλγκε».
Η υπόθεση Κασόγκι
Στην συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκε η υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι και οι εξελίξεις στη Συρία. Ο κ. Πομπέο τόνισε την ανάγκη για «αναζωογόνηση της ειρηνευτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και την επίτευξη μιας διαρκής και ειρηνικής επίλυσης στη διαμάχη της Συρίας».
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



