Ασανσέρ σε... ελεύθερη πτώση - Έπεσε από τον 95ο όροφο (vid)
Το ασανσέρ σταμάτησε στον 11ο όροφο του ουρανοξύστη, ο οποίος είναι γνωστός ως John Hancock Center στο Σικάγο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθερη πτώση από τον 95ο όροφο ενός ουρανοξύστη στο Σικάγο έκανε ένα ασανσέρ με έξι ανθρώπους, όταν ξαφνικά το καλώδιο κόπηκε. Το ασανσέρ έπεσε από τον 95ο όροφο και σταμάτησε στον 11ο όροφο του ουρανοξύστη, ο οποίος είναι γνωστός ως John Hancock Center στο Σικάγο.
Έντρομοι έστειλαν γραπτά μηνύματα σε φίλους τους, οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική, η οποία χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες για να τους απεγκλωβίσει.
Η ομάδα των έξι ατόμων, είχε φύγει από το μπαρ που βρίσκεται στον 95ο όροφο για να μεταβεί στο λόμπι του ουρανοξύστη. Ο 50χρονος Jaime Montemayor, που βρισκόταν στο ασανσέρ μαζί με τη γυναίκα του, είπε ότι στην αρχή ένιωσε ότι το ασανσέρ κατέβαινε φυσιολογικά και μετά ξαφνικά άρχισε να πέφτει. Ακούστηκε ένα ξαφνικό "κλακ, κλακ, κλακ" και άρχισε να πέφτει. Όλοι, όπως περιγράφει, άρχισαν να ουρλιάζουν, να προσεύχονται και να κλαίνε.
«Πίστεψα ότι θα πεθαίναμε όλοι» δήλωσε ο κ. Montemayor, ο οποίος επισκεπτόταν την πόλη από το Μεξικό.
Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οι εργασίες σε επιχείρηση και οι απανωτές εκρήξεις
Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο F-16 στη Ζάκυνθο: Ο χειριστής τρέχει να απομακρυνθεί
«Συγγνώμη για την αμφίεση»: Όταν ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε με ρούχα για τένις σε εκδήλωση
Η πάθηση που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά 96 εκατ. άνθρωποι θα διαγνωστούν με αυτήν τα επόμενα 25 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



