Σύγκρουση αεροπλάνων Su-34 σε εκπαιδευτική πτήση
Από θαύμα δεν έπεσε κανένα αεροπλάνο και οι δύο πιλότοι βγήκαν... ατσαλάκωτοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύγκρουση δύο εκπαιδευτικών αεροσκαφών Su-34 έλαβε χώρα στην πόλη Λίπετσκ, ωστόσο, και τα δύο αεροσκάφη κατάφεραν να προσγειωθούν με επιτυχία και δεν υπήρξε τραυματισμός.
Σύμφωνα με αναφορές, τα πολεμικά αεροπλάνα ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους στον αέρα λόγω απώλειας οπτικής επαφής. «Ο αρχηγός του σχηματισμού χτύπησε με το πτερύγιο του θαλάμου διακυβέρνησης (cokpit) κι ενώ προσπάθησαν να απομακρύνουν τα αεριωθούμενα αεροσκάφη τους, συγκρούστηκαν ξανά. Ταυτόχρονα, τα συντρίμμια εισήλθαν στη μηχανή ενός από τα αεροπλάνα», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο REN-TV.
Και τα δύο αεροσκάφη κατάφεραν να προσγειωθούν με επιτυχία και κανείς δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο, και τα δύο αεροσκάφη υπέστησαν σοβαρή ζημία. Η καμπίνα, ο κινητήρας και η άτρακτος ενός από τα αεροπλάνα υπέστησαν ζημιά.
Η «ακτινογραφία» της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή: Η αβεβαιότητα ήρθε για να μείνει
«Έξυπνες Γέφυρες»: Δείχνουν τον δρόμο για να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα της συντήρησης των υποδομών
Το δύσκολο Λεκανοπέδιο για το ΠΑΣΟΚ, η δημοσκοπική καθίζηση της ΝΔ και οι ανέφικτες (;) συνεργασίες
Στο Καστράκι της Ασίνης: αρχαιότητες, μνήμες πολέμου και βουτιές στον Αργολικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




