Νέο πλήγμα για τον Μπόρις Τζόνσον- Παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας
Την περασμένη εβδομάδα, 21 συντηρητικοί βουλευτές εκδιώχθηκαν από το κυβερνών κόμμα, αφού αψήφησαν την κυβέρνηση και ψήφισαν μαζί με τους συναδέλφους τους της αντιπολίτευσης το νομοσχέδιο για την αποτροπή του Brexit χωρίς συμφωνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η υπουργός Εργασίας και Συντάξεων, Άμπερ Ραντ, υπέβαλε αργά το βράδυ του Σαββάτου την παραίτησή της, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να παραμείνει άπραγη καθώς πιστά στελέχη των Τόρις εκδιώκονται από το κόμμα του Μπόρις Τζόνσον.
Την περασμένη εβδομάδα, 21 συντηρητικοί βουλευτές εκδιώχθηκαν από το κυβερνών κόμμα, αφού αψήφησαν την κυβέρνηση και ψήφισαν μαζί με τους συναδέλφους τους της αντιπολίτευσης το νομοσχέδιο για την αποτροπή του Brexit χωρίς συμφωνία.
«Παραιτήθηκα από τον υπουργικό θώκο...», σημείωσε η Ραντ με ανάρτησή της στο twitter. «Δεν μπορώ να παραμείνω άπραγη, καθώς καλοί, πιστοί, μετριοπαθείς συντηρητικοί εκδιώκονται. Μίλησα στον πρωθυπουργό και του εξήγησα», πρόσθεσε.
Διαβάστε ακόμη
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



