Αναθεωρημένο προϋπολογισμό από την Ιταλία ζητάει η ΕΕ
Σύμφωνα με τον Επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί η Ιταλία δεν έχει απαντήσει σε τρία σοβαρά ζητήματα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε σήμερα από την Ιταλία να παρουσιάσει ένα αναθεωρημένο προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2019. Στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή επισημαίνει ότι ο ιταλικός προϋπολογισμός δεν συμμορφώνεται με τη δημοσιονομική σύσταση που απηύθυνε στην Ιταλία το Συμβούλιο της ΕΕ, στις 13 Ιουλίου 2018.
Ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Στρασβούργο, τόνισε ότι η Ιταλία δεν έχει απαντήσει σε τρία σοβαρά ζητήματα: Στο ύψος του διαρθρωτικού ελλείμματος, στη σημασία του χρέους και την προοπτική της ανάπτυξης.
Η Ιταλία έχει τρεις εβδομάδες από σήμερα για να στείλει στην Κομισιόν τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2019. Είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή ζητά από μία χώρα της Ευρωζώνης να αναθεωρήσει το προσχέδιο του προϋπολογισμού της.
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν και μπαράζ επιθέσεων στο Κουβέιτ
Πώς το Ιράν μπορεί να γίνει το «νέο Βιετνάμ»: Το στρατηγικό αδιέξοδο που στοιχειώνει τον Τραμπ
«Μάγεψε» η πανσέληνος του Μαΐου: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Ναό του Ποσειδώνα
Ο γραφικός εθνοσωτήρας-ευπατρίδης που πέθανε ξεχασμένος και μόνος – Ο δήμος πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




