Έξι drones Bayraktar TB2 για την τουρκική Στρατοχωροφυλακή
Τα drones αυτά θα φέρουν βόμβες για αντιμετώπιση επιθετικών ενεργειών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έξι μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου Bayraktar TB2 παραδόθηκαν στην τουρκική στρατοχωροφυλακή, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Υπηρεσίας Αμυντικής Βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ. Τα drones αυτά θα φέρουν βόμβες για αντιμετώπιση επιθετικών ενεργειών.
«Νιώθουμε υπερήφανοι για τον εξοπλισμό των δυνάμεων ασφαλείας μας με πάνω από εκατό εγχώρια μη επανδρωμένα και εξοπλισμένα αεροσκάφη», έγραψε στο twitter o Ντεμίρ, αναρτώντας και σχετικό βίντεο.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης: Θα πέσει περαιτέρω η τιμής της βενζίνης - 'Ελεγχοι στην αγορά για το«πάγωμα» των τιμών
Δίκη τρίχρονου Άγγελου: Ένοχοι η μητέρα του και ο πρώην σύντροφος της - «Το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά»
Από αδέσποτο... ήρωας: Η συγκινητική ιστορία του Τσουνάμι, του σκύλου που διέσωσε 13 ανθρώπους στους σεισμούς της Βενεζουέλας
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Από θαύμα σώθηκε ένοικος που βγήκε να πάρει φάρμακα - Αγωνία για το σκυλάκι της που αγνοείται και 5 προσαγωγές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



