Χιλή: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ
Σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού, δεν αναμένεται να προκληθεί τσουνάμι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών καταγράφηκε σήμερα στον Ειρηνικό Ωκεανό στα ανοικτά των ακτών της Χιλής, έγινε γνωστό από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών των ΗΠΑ (USGS), το οποίο έκανε λόγο για μια «πολύ μικρή πιθανότητα» να υπάρχουν θύματα ή ζημιές.
Ο σεισμός σημειώθηκε 66 χλμ δυτικά/νοτιοδυτικά της παράκτιας πόλης Κονστιτουσιόν, όπου «η πλειονότητα των κατοίκων της περιοχής διαμένει σε δομές ανθεκτικές στους σεισμούς, ακόμα κι αν υπάρχουν και ευάλωτες δομές» διευκρινίζει το USGS, το οποίο αρχικά ανέφερε πως η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 7,2 βαθμών.
Σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού, δεν αναμένεται να προκληθεί τσουνάμι.
Διαβάστε ακόμη
Ελληνικά νησιά μόνο για ξένους τουρίστες; Μια περιουσία τα ακτοπλοϊκά - Έως 650€ για μια οικογένεια
Κακοποίηση 3χρονης στα Χανιά: Στη φυλακή μητέρα και σύντροφος - Η μαρτυρία-«κλειδί»
Εκατομμύρια ασθενείς με καρκίνο του μαστού θα μπορούσαν να αποφύγουν τη χημειοθεραπεία
Τρώτε γρήγορα το παγωτό σας και σας πιάνει πονοκέφαλος; Η κρυφή σύνδεση του «brain freeze» με τις ημικρανίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



