Τις επόμενες μέρες ξεκινά γεωτρήσεις το Γιαβούζ - Συνεχίζει ο Πορθητής
Τι δήλωσε σε φοιτητές ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε νέες αναγγελίες για τα γεωτρύπανα προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ. Το Γιαβούζ, το οποίο βρίσκεται ακόμη στη Μερσίνα για ανεφοδιασμό και συντήρηση, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες νέα γεώτρηση, χωρίς ωστόσο ο Φατίχ Ντονμέζ να προσδιορίζει το σημείο.
Την ίδια ώρα ο Πορθητής έχει ξεπεράσει τα 4 χιλιάδες μέτρα βάθος. Μιλώντας σε εκδήλωση πανεπιστημίου με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, ανέφερε στους φοιτητές ότι καλούνται να υπερασπιστούν την αποφασιστικότητα, τα δικαιώματα και το δίκαιο της χώρας.
«Σήμερα με τα 4 πλοία μας η σημαία μας κυματίζει σε κάθε σπιθαμή της ανατολικής Μεσογείου. Οι ομάδες μας δουλεύουν με μεγάλη αφοσίωση μέρα νύχτα για να φέρουν χαρμόσυνα νέα στο λαό μας. Το Γιαβούζ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει τη γεώτρησή του σε νέο σημείο. Και το Ορούτς Ρέις ολοκλήρωσε το 30% των εργασιών του ανατολικά της Αττάλειας. Και ο Πορθητής αυτή τη στιγμή ξεπέρασε τα 4 χιλιάδες μέτρα. Κάθε τρυπάνι που τρυπάει είναι υπογραφή για το φωτεινό μέλλον της Τουρκίας. Κάτω από αυτή την υπογραφή υπάρχει ο μόχθος και η πίστη των 82 εκατομμυρίων», τόνισε.
Καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό: Πτώση έως 10%, φθηνότερα πακέτα και αγωνία για τη σεζόν
H δύσκολη «μάχη» της καθημερινότητας για την κυβέρνηση - Σε ποιους τομείς ρίχνει το βάρος και γιατί
Κυψέλη: «Παγωμένος» από τον Μάιο ο μετροπόντικας μετά τις ρωγμές - Τι απαντούν Ταχιάος και Ελληνικό Μετρό
Σύγκρουση μηχανοδηγών - Hellenic Train για την αργία δύο εργαζόμενων πριν βγει το πόρισμα για τη φωτιά που έμεινε κρυφή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




