Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο οι ισορροπίες στην Κύπρο
Δήλωσε ότι θα συνεχίσουν τις δραστηριότητες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για αλλαγή ισορροπιών στην Κύπρο έκανε λόγο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σαμπάχ».
Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας δήλωσε ότι δεν είναι σωστή τακτική η συνέχιση των μονομερών δραστηριοτήτων αν δεν υπάρχει συμφωνία πρώτα για την κατανομή των πηγών ενέργειας και προειδοποίησε ότι «τους λέγαμε ότι θα στείλουμε ερευνητικά πλοία κι αυτοί έλεγαν «ας έρθουν, θα κάνουν τη βόλτα τους και θα φύγουν». Όταν όμως πήγαν τα γεωτρύπανα, οι ισορροπίες άλλαξαν. Και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο σε λίγο διάστημα».
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσουν τις δραστηριότητες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας, καθώς είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.
Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



