Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο οι ισορροπίες στην Κύπρο
Δήλωσε ότι θα συνεχίσουν τις δραστηριότητες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για αλλαγή ισορροπιών στην Κύπρο έκανε λόγο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σαμπάχ».
Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας δήλωσε ότι δεν είναι σωστή τακτική η συνέχιση των μονομερών δραστηριοτήτων αν δεν υπάρχει συμφωνία πρώτα για την κατανομή των πηγών ενέργειας και προειδοποίησε ότι «τους λέγαμε ότι θα στείλουμε ερευνητικά πλοία κι αυτοί έλεγαν «ας έρθουν, θα κάνουν τη βόλτα τους και θα φύγουν». Όταν όμως πήγαν τα γεωτρύπανα, οι ισορροπίες άλλαξαν. Και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο σε λίγο διάστημα».
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσουν τις δραστηριότητες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας, καθώς είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



