Μέι: Θα παραμείνουμε στο πλευρό του Γιβραλτάρ
Η Τερέζα Μέι μετά τις εγγυήσεις που πήρε η Ισπανία για το ζήτημα του Γιβραλτάρ, διαβεβαίωσε ότι η Μεγάλη Βρετανία θα «στέκεται πάντα στο πλευρό» της Χερσονήσου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Τερέζα Μέι μετά τις εγγυήσεις που πήρε η Ισπανία για το ζήτημα του Γιβραλτάρ, διαβεβαίωσε ότι η Μεγάλη Βρετανία θα «στέκεται πάντα στο πλευρό του Γιβραλτάρ».
«Θα διαπραγματευόμαστε πάντα εκ μέρους όλης της βρετανικής οικογένειας, περιλαμβανομένου του Γιβραλτάρ» δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της άφιξής της για τις συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, στις Βρυξέλλες. «Αντιμετωπίσαμε τα θέματα της αποχώρησης σχετικά με το Γιβραλτάρ με εποικοδομητικό και λογικό τρόπο» πρόσθεσε η κ. Μέι ενώ κατέληξε λέγοντας πως «διασφαλίσαμε ότι το Γιβραλτάρ καλύπτεται από την όλη συμφωνία και από την περίοδο εφαρμογής της».
Διαβάστε ακόμη
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




