Το Brexit προκαλεί «αναβρασμό» στο DUP της Β. Ιρλανδίας
H Άρλιν Φόστερ, ηγέτης του DUP της Βόρειας Ιρλανδίας, δήλωσε πως «θα επανεξετάσει» την συμφωνία στήριξης προς την κυβέρνηση Μέι, στην περίπτωση που η συμφωνία για το Brexit περάσει από το κοινοβούλιο της Βρετανίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H Άρλιν Φόστερ, ηγέτης του DUP της Βόρειας Ιρλανδίας, δήλωσε πως «θα επανεξετάσει» την συμφωνία στήριξης προς την κυβέρνηση Μέι, στην περίπτωση που η συμφωνία για το Brexit περάσει από το κοινοβούλιο της Βρετανίας.
«Εάν προκύψει μία κατάσταση στην οποία θα αποφασίσουν να υποστηρίξουν αυτή την συμφωνία -δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι θα το πράξουν- αλλά αν το κάνουν, τότε, προφανώς, θα πρέπει να επανεξετάσουμε την συμφωνία παροχής εμπιστοσύνης» δήλωσε η Αρλίν Φόστερ στην εκπομπή του BBC ( Andrew Marr show) έπειτα από την σημερινή αποδοχή της συμφωνίας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, από τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Διαβάστε ακόμη
Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




