Brexit: Ημέρα κρίσης εντός κοινοβουλίου - Οργή λαού εκτός (pics)
Πολύς κόσμος έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο, όπου συζητείται η συμφωνία του Τζόνσον με την ΕΕ για το Brexit. Οι διαδηλώσεις και οι εικόνες τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ζήτησε σήμερα, Σάββατο 19.10.2019, από τους βουλευτές να εγκρίνουν χωρίς καθυστέρηση τη συμφωνία για το Brexit που επιτεύχθηκε ανάμεσα στο Λονδίνο και στις Βρυξέλλες.
Αυτό συνέβη κατά την έναρξη μιας ιστορικής συνόδου του Κοινοβουλίου για μια ψηφοφορία που προμηνύεται πολύ αμφίρροπη, 12 ημέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο Κοινοβούλιο επικρατεί ένταση και αντιπαραθέσεις, ωστόσο έξω από αυτό τα πράγματα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα.
Μεγάλες διαδηλώσεις έχουν ξεκινήσει από το πρωί, από πολίτες που δηλώνουν την αντίθεσή τους στο σχέδιο του Τζόνσον και επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ.
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




