Στη φυλακή ο ομογενής σύμβουλος του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος
Δεκατέσσερις μέρες πίσω από τα σίδερα ορίστηκε να περάσει ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Παπαδόπουλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να εμφανιστεί στο σοφρωνιστικό ίδρυμα που έχει επιλεγεί προκειμένου να εκτίσει την ποινή των 14 ημερών που του έχει επιβληθεί.
Ο Παπαδόπουλος είχε καταθέσει (δις) αίτημα αναστολής της ποινής, ωστόσο το αίτημά του, έπεσε στο κενό κι έλαβε ειδοποίηση να παρουσιαστεί τη Δευτέρα και να εκτίσει την τιμωρία του. Εκτός των 14 ημερών φυλάκισης, ο ομογενής από τις ΗΠΑ θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 9.500 δολαρίων και να προσφέρει 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας.
Ο Παπαδόπουλος είχε καταδικαστεί για ψευδορκία στην υπόθεση της εμπλοκής των ρωσικών υπηρεσιών στις αμερικανικές εκλογές κι έγινε το τρίτο στέλεχος της προεκλογικής καμπάνιας του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, που οδηγείται στη φυλακή για την ίδια υπόθεση,.
Επιστροφή στην κανονικότητα; Τι σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία η καταρχήν συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
Τραγωδία στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Πέθανε εν ώρα εργασίας νοσηλεύτρια από ανακοπή
Έκλεισε η συμφωνία ορόσημο για τα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ: Τι αλλάζει για χειραποσκευές και αποζημιώσεις
Η μεγάλη ανατροπή: Τι λέει οδηγός της Amazon που έκλεψε γάτα πελάτη - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



