Ουκρανία: Άνοιξε ξανά το στενό του Κερτς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αρχές της Ρωσίας άνοιξαν ξανά το στενό του Κερτς, κοντά στην Κριμαία, για τη ναυσιπλοΐα, μετά τη σύλληψη τριών μικρών πλοίων του ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον γενικό διευθυντή της εταιρείας των λιμένων της Κριμαίας, τον Αλεξέι Βολκόφ.
Οι ρωσικές αρχές είχαν κλείσει το στενό, στα ανοικτά της Κριμαίας, περιοχής που έχει προσαρτήσει η Ρωσία, αφού προχώρησαν στη σύλληψη δύο μικρών πολεμικών και ενός ρυμουλκού του ουκρανικού ΠΝ. Σύμφωνα με τη Μόσχα, εισήλθαν παράνομα στα ρωσικά χωρικά ύδατα κι έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς. Τρεις ναύτες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τη ρωσική κυβέρνηση, έξι κατά το Κίεβο.
«Η διέλευση μέσω του στενού του Κερτς άνοιξε» ξανά, δήλωσε ο Βολκόφ, σύμφωνα με το RIA.
Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
«Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
«Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



