Βουλευτής λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Μπούντεσταγκ
Σύμφωνα με την «Bild», ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «διέκοψε τις εργασίες της ομοσπονδιακής βουλής και κάλεσε τους βουλευτές να εκκενώσουν την αίθουσα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η σημερινή συνεδρίαση της Mπούντεστάγκ. Συγκεκριμένα, ένας Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής την ώρα που βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Ο λόγος για τον 41χρονο Ματίας Χάουερ, ο οποίος πριν καταρρεύσει έχασε τα λόγια του, ενώ έτρεμε το δεξί του χέρι. Άμεσα έσπευσαν κοντά του και άλλοι βουλευτές για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με την «Bild», ο πρόεδρος της Bundestag Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «διέκοψε τις εργασίες της ομοσπονδιακής βουλής και κάλεσε τους βουλευτές να εκκενώσουν την αίθουσα». Πάντως, λίγο αργότερα ο Ματίας Χάουερ παρακολουθούσε από τα έδρανα τις ομιλίες των συναδέλφων του βουλευτών.
Δείτε το βίντεο στο 03:57
Διαβάστε ακόμη
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



