Βολιβία: Διαδηλωτές λίντσαραν γυναίκα δήμαρχο - Συγκλονιστικές εικόνες
Την έβαψαν με κόκκινη μπογιά, την κούρεψαν και την έσερναν στους δρόμους ξυπόλυτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από τη Βολιβία όπου η δήμαρχος μιας πόλης, Πατρίτσια Αρτσε, βίωσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια εξαγριωμένων διαδηλωτών. Οι διαδηλωτές την λίντσαραν και την ανάγκασαν να περπατά για ώρες ξυπόλητη, την έβαψαν με κόκκινο χρώμα και στη συνέχεια της έκοψαν και τα μαλλιά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC το λιντσάρισμα κράτησε για αρκετές ώρες μέχρι τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το BBC η Πατρίτσια Αρτσε υποστηρίζει τον Έβο Μοράλες και πριν το σοκαριστικό σκηνικό είχε προηγηθεί ο θάνατος δύο διαδηλωτών της αντιπολίτευσης, που έχασαν τη ζωή τους σε συγκρούσεις με υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος.
Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




