Ινδία: Δύο μικρά παιδιά έπεσαν σε κατσαρόλες με καυτό νερό
Τραγικός θάνατος για τα δύο μικρά παιδιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο μικρά παιδιά στην Ινδία, έπειτα από πτώση τους μέσα σε κατσαρόλες με καυτό νερό, σε δυο ξεχωριστά περιστατικά.
Συγκεκριμένα, ένα τρίχρονο αγόρι, το οποίο έπαιζε στη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης, έπεσε κατά λάθος μέσα σε μεγάλη κατσαρόλα στην πόλη Shabad, αφου πρώτα μετακίνησε το καπάκι χωρίς να το αντιληφθεί. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσκομείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.
Στο δεύτερο περιστατικό, ένα εξάχρονο αγόρι έπεσε επίσης μέσα σε κατσαρόλα, στην περιοχή Panyam, ενώ βρισκόταν στο σχολείο του κι ενώ κατευθυνόταν με τους συμμαθητές του στην τραπεζαρία για το μεσημεριανό φαγητό. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο, ωστόσο τα εγκαύματά του ήταν σοβαρά και δεν άντεξε.
Ο πατέρας του παιδιού έχει καταθέσει μηνύσεις κατά δυο ατόμων που σχετίζονται με το σχολείο, ωστόσο δεν έχουν προκύψει συλλήψεις μέχρι στιγμής.
Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
«Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



