Αυτό το ξενοδοχείο στον Καναδά είναι φτιαγμένο μόνο από πάγο (pics)
Τις πύλες του για φέτος αναμένεται να τις ανοίξει στις 20 Ιανουαρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το ξενοδοχείο Ντε Γκλας στον Καναδά λειτούργησε για πρώτη φορά το 2017, αρχικά για τους λάτρεις του...κρύου και της περιπετειώδους διαμονής αλλά τελικά έγινε περιζήτητο σε όλο τον κόσμο καθώς είναι φτιαγμένο από αληθινό πάγο!
Μοιάζοντας με παγωμένο παλάτι, το Ντε Γκλας είναι κατασκευασμένο όλο από πάγο, από τους τοίχους μέχρι τα κρεβάτια που κοιμούνται οι επισκέπτες. Οι εργασίες ξεκινούν κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο όπου φορτηγά που μεταφέρουν νερό φτάνουν στο συγκεκριμένο κτίριο, ώστε να το παγώσουν. Όπως αναφέρει το Forbes, ακόμη και τα ποτήρια στο μπαρ είναι φτιαγμένα από πάγο και φυσικά δεν είναι διακοσμητικά, αλλά χρησιμοποιούνται αντί των κλασικών ποτηριών.
Επειδή, όμως, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην αντέξετε να μείνετε σε αυτές τις θερμοκρασίες, το Ντε Γκλας είναι χτισμένο δίπλα σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο για τους λιγότερο θαρραλέους. Τις πύλες του γι΄ αυτή τη χρονιά αναμένεται να τις ανοίξει στις 20 Ιανουαρίου.
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




