ΗΠΑ: Μόνο η FAA θα εκδώσει πιστοποιητικά πλοϊμότητας των νέων Boeing 737 MAX
Δεν χρειάζεται η συμμετοχή της κατασκευάστριας εταιρίας στην πτητική αξιολόγηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στις ΗΠΑ (FAA) δήλωσε ότι ενημέρωσε την κατασκευάστρια εταιρία των αεροσκαφών 737 ΜΑΧ, Boeing Co, ότι η FAA θα είναι η μοναδική υπηρεσία που θα χορηγήσει πιστοποιητικά πλοϊμότητας για όλα τα νέα αεροσκάφη του τύπου.
Στο παρελθόν, τα πιστοποιητικά πλοϊμότητας των αεροσκαφών χορηγούνταν από κοινού και σε ένα πλαίσιο ελέγχων, μεταξύ της Boeing και της FAA για τον ίδιο τύπο αεροσκάφους.
Παράλληλα, η FAA επανέλαβε ότι δεν έχει ολοκληρώσει την εξέταση των αλλαγών που έγιναν στον σχεδιασμό του αεροσκάφους 737 ΜΑΧ, αλλά και στη σχετική εκπαίδευση των πιλότων.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



