Ταγιάνι: Στο Mεταναστευτικό δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα
Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παραβρέθηκε στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, τόνισε ότι στο Μεταναστευτικό δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα.
«Θα είναι ολέθριο λάθος και τεράστια καταστροφή, τόσο για τη Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι πρέπει να αλλάξει το «Δουβλίνο».
Αναφερόμενος στη συμπεριφορά της Τουρκίας είπε ότι «επιδεικνύει επιθετική στάση τόσο στην Κύπρο όσο και στο προσφυγικό» και υπογράμμισε ότι «αυτό θα πρέπει να το σταματήσουμε». Μιλώντας για την Ευρώπη, τόνισε ότι «πρέπει να δουλέψουμε για να λυθεί το Μεταναστευτικό» και σημείωσε επίσης ότι πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία.
Για τα θέματα της Οικονομίας δεν παρέλειψε να πει ότι η Ευρώπη στηρίζει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και υποστήριξε πως «η ανάπτυξη και οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος», ενώ αναφέρθηκε και στη μείωση της φορολογίας και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι «η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είναι σημαντικός για το ΕΛΚ.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



