Τραμπ για τρομοδέματα: Ας είμαστε ενωμένοι
«Ενέργειες ή απειλές πολιτικής βίας οποιουδήποτε είδους δεν έχουν καμία θέση στις ΗΠΑ» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες μετά την αποστολή τρομο-δεμάτων σε πολιτικά, αλλά και δημόσια πρόσωπα των ΗΠΑ, απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς τον αμερικανικό λαό. «Σε στιγμές όπως αυτή εδώ, πρέπει να ενωθούμε» επισήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, από τον Λευκό Οίκο.
«Οι ενέργειες και οι απειλές πολιτικής βίας δεν έχουν θέση στις ΗΠΑ» πρόσθεσε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, ταραγμένοι και δυσαρεστημένοι με όσα είδαμε σήμερα το πρωί και θα διαλευκάνουμε την υπόθεση» υποσχέθηκε.
Σύμφωνα με τον κ. Τραμπ, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών και οι «υπεύθυνοι αυτών των ποταπών ενεργειών θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη». «Η ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών είναι η βασικότερη και απόλυτη προτεραιότητά μου» κατέληξε.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



