Τούρκοι επιχείρησαν παράνομο έλεγχο σε ελληνόκτητο πλοίο - Μιλά ο διευθυντής της εταιρείας
Ο γενικός διευθυντής της πλοιοκτήτριας εταιρείας μίλησε στο OPEN για την πρόκληση των Τούρκων να κάνουν παράνομο έλεγχο σε ελληνόκτητο πλοίο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουρκικών προκλήσεων συνέχεια... Οι φρεγάτες του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, αυτές που συνοδεύουν το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ, επιχείρησαν την Τρίτη παρανόμως να διενεργήσουν έλεγχο νοτίως της Κύπρου σε ελληνόκτητο ερευνητικό σκάφος που είχε ξεκινήσει από το Λαύριο με προορισμό τη Χάιφα του Ισραήλ.
Οπως ανέφερε στο OPEN και τον Δημήτρη Φρέσκο ο διευθυντής της πλοιοκτήτριας εταιρείας, Μανώλης Βασιλειάδης, «στις 10 του μηνός θα περνούσαμε σε κάποια απόσταση, μεγάλη μεν αλλά σε κάποια απόσταση από το τουρκικό γεωτρύπανο. Τους κάλεσαν από τις τουρκικές φρεγάτες».
Οι Τούρκοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήθελαν απλά να προκαλέσουν χωρίς να θέλουν να δώσουν συνέχεια, πλησιάζοντας το πλοίο. «Καμιά φρεγάτα δεν πήγε κοντά, ούτε σκάφος από φρεγάτα κατέβηκε και ανέβηκαν επάνω. Τίποτα δεν έγινε από αυτά. Δεν ήταν κάποια υπόδειξη που τους έγινε "αλλάξτε πορεία ή οτιδήποτε"».
Για το περιστατικό με το ελληνικών συμφερόντων ερευνητικό πλοίο ενημερώθηκε αμέσως το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το ΝΑΤΟ.
Σφραγίστηκε το σπίτι όπου πέθανε ο 17χρονος στην Κίμωλο - Οι έρευνες για την ηλεκτροπληξία και οι πρώτες εκτιμήσεις
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
Ολική έκλειψη ηλίου: Δείτε live το μοναδικό φαινόμενο - Πού και τι ώρα θα είναι ορατή στην Ελλάδα
Ποιοι είναι οι ναζί στρατιώτες που αναδύθηκαν από τα βάθη του Δούναβη - «Τώρα ξεκινά ένα παζλ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



