Βοσνία: Υπουργός χαστούκισε βουλευτή και τον αποκάλεσε πίθηκο (vid)
Η αντιπολίτευση αμέσως ζήτησε την παραίτηση του Ντράγκαν Λούκατς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας χαστούκισε έναν νεαρό βουλευτή κατά τη διάρκεια της έκτακτης τεταμένης συνεδρίασης του κοινοβουλίου σχετικά με το ΝΑΤΟ.
Η αντιπολίτευση αμέσως ζήτησε την παραίτηση του Ντράγκαν Λούκατς, ο οποίος είπε στον βουλευτή τον οποίο χαστούκισε ότι δεν μπορεί να φέρνει σημαίες του ΝΑΤΟ μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Μάλιστα αφού τον χαστούκισε τον αποκάλεσε πίθηκο και του ζήτησε να επιστρέψει πίσω στη θέση του.
Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά.Ενώ η Βοσνιακή και η Κροατική κοινότητα της Βοσνίας στηρίζουν το ΝΑΤΟ, οι φιλορώσοι Σέρβοι αντιτίθενται σθεναρά.
Το 1995 και μετά από παρέμβαση του ΝΑΤΟ τερματίστηκε ο τετραετής εμφύλιος στη Βοσνία και βάσει της ειρηνευτικής συμφωνίας του Ντέιτον η Βοσνία χωρίστηκε σε δυο ημιαυτόνομες περιοχές. Τη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας για τους Σέρβους και την Κροατική-Βοσνιακή ομοσπονδία για τους Κροάτες και τους Βόσνιους.
Πηγή: Euronews.com
Από το Μίσιγκαν στον Λευκό Οίκο: Τι σημαίνει η νίκη του Αμπντούλ Ελ-Σαγέντ για τους Δημοκρατικούς
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων σήμερα: Σε κατάσταση Red Code η Αττική και άλλες 5 περιοχές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




