Κακοκαιρία: Συνεχίζονται τα μέτρα προστασίας αστέγων από το Δήμο Αθηναίων
Νέα παράταση στα έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από το ψύχος ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έτσι, από τις 8.00 το βράδυ απόψε έως αύριο τις 8.00 το πρωί, οπότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, θα είναι ανοικτοί θερμαινόμενοι χώροι στη Λέσχη Φιλίας Πανόρμου, ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και το υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Ταυτόχρονα συνεργεία καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) θα συνεχίσουν να διανέμουν ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης σε σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι. Ταυτόχρονα θα ενημερώνουν και για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων.
Διαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



