Γαλλία: Φώναξε «Αλλάχ Ακμπαρ» και με μαχαίρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς
Ο δράστης είναι 31 ετών και ήταν γνωστός στις αρχές επειδή είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας ριζοσπαστικοποιημένος άνδρας, που κυκλοφορούσε κρατώντας μαχαίρι σε δρόμο της πόλης Μετς, στη βορειοανατολική Γαλλία, τραυματίστηκε από αστυνομικούς, στους οποίους φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» την Κυριακή.
Μια πηγή της αστυνομίας είπε ότι ο άνδρας αυτός τραυματίστηκε, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν «απειλή» όταν έφτασαν στο σημείο και χρειάστηκε να κάνουν χρήση των όπλων τους για να τον εξουδετερώσουν, πυροβολώντας τον στα πόδια. Ο δράστης είναι 31 ετών και ήταν γνωστός στις Αρχές επειδή είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, εξήγησε ο εισαγγελέας της Μετς, Κριστιάν Μερκουρί. Η τοπική εισαγγελία συνεργάζεται για την υπόθεση αυτή με την αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Παρισιού, πρόσθεσε. Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Υπό έρευνα ακόμη δύο βουλευτές για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Νέα δικογραφία στη Βουλή
Γραμμή 4 του μετρό το 2032... και αν: Και επισήμως τριετής καθυστέρηση στο έργο - «ανάσα» για την Αθήνα
Μαρία Καρυστιανού: Η είσοδος στην πολιτική, το διαζύγιο με ψηφοφόρους και οι προκλήσεις του μέλλοντος
Αδέλφια στην Κρήτη αλληλομηνύθηκαν για την... αφρικανική σκόνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



