Συναγερμός στη Βαγδάτη: Τρεις ρουκέτες έπεσαν κοντά στην αμερικανική πρεσβεία
Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση μέσα σε ένα 24ωρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις πύραυλοι Κατιούσα έπληξαν απόψε τη φυλασσόμενη, οχυρωμένη Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης, όπου στεγάζονται πολλές ξένες διπλωματικές αποστολές και κυβερνητικά κτίρια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Στην περιοχή ήχησαν οι σειρήνες. Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι οι ρουκέτες έπεσαν κοντά στην αμερικανική πρεσβεία. Μέχρι στιγμή δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.
Από τα τέλη Οκτωβρίου έχουν σημειωθεί 14 επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον αμερικανικών συμφερόντων στο Ιράκ. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, όμως η Ουάσινγκτον κατηγορεί την Κατάιμπ Χεζμπολάχ, μια φιλοϊρανική πολιτοφυλακή η οποία το Σάββατο προειδοποίσε τα μέλη των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας να μην πλησιάζουν στις αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι επίκειται κάποια επιχείρηση εναντίον τους.
Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
«Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
«Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



