Αποσύρεται από το Ιράκ ο συνασπισμός δυνάμεων υπό τις ΗΠΑ
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από το αμερικανικό Πεντάγωνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι εξελίξεις στο Ιράκ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, είναι ραγδαίες καθώς όπως έγινε γνωστό ο επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ ενημέρωσε την κυβέρνηση της Βαγδάτης ότι ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ θα αποχωρήσει από τη χώρα.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters η επιστολή μεταξύ άλλων τονίζει ότι «σεβόμαστε την κυρίαρχη απόφαση σας να διατάξετε την αναχώρησή μας», αναφέρει σχετική επιστολή.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από το αμερικανικό Πεντάγωνο, ωστόσο μόλις χθες Κυριακή το ιρακινό κοινοβούλιο ενέκρινε την απόφαση που έλεγε ότι τα αμερικανικά στρατεύματα θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Διαβάστε ακόμη
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




