Πανικός στον Καναδά: Σήμαναν συναγερμό σε πυρηνικό εργοστάσιο... κατά λάθος
Το σήμα κινδύνου αποδείχθηκε πως δεν είχε αντίκρισμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περιστατικό στον πυρηνικό σταθμό του Πίκερινγκ στο Οντάριο του Καναδά προκάλεσε συναγερμό στις αρχές της χώρας, ενώ έχει ήδη αποσταλεί προληπτικά μαζικό μήνυμα προειδοποίησης, μέσω κινητών, σε χιλιάδες πολίτες.
Ωστόσο, το σήμα κινδύνου αποδείχθηκε πως δεν είχε αντίκρισμα, σύμφωνα με την Ontario Power Generation, αφού το όλο περιστατικό σημειώθηκε κατά λάθος. «Ο συναγερμός, όπως αναφέρει η Pickering Nuclear, χτύπησε κατά λάθος. Δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες ή για το περιβάλλον», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά μέσω Twitter.
Tα τηλέφωνα στο Οντάριο του Καναδά άρχισαν να χτυπούν σαν τρελά λόγω του υποτιθέμενου περιστατικού. Ωστόσο, ο συναγερμός σήμανε και τα σχετικά προειδοποιητικά μηνύματα στάλθηκαν στη διάρκεια δοκιμών του αντίστοιχου συστήματος προειδοποίησης.
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




