«Στέγνωσε» η Βενετία! Από τις πλημμύρες στην απόλυτη ξηρασία (pics)
Τα κανάλια της πόλης δεν έχουν πλέον νερό παρά μόνο λάσπη.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ή του ύψους ή του βάθους έχει γίνει η Βενετία. Δυο μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπνιξαν την πόλη, τώρα η άμπωτη έχει σχεδόν στεγνώσει τα πάντα.
Τα κανάλια της πόλης δεν έχουν πλέον νερό παρά μόνο λάσπη. Οι γόνδολες δεν μπορούν να κάνουν τις περίφημες βόλτες τους καθώς η στάθμη των υδάτων είναι 45 εκατοστά κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.
Όσοι επέλεξαν την Βενετία αυτές τις ημέρες για μια ρομαντική απόδραση θα δουν πολλή λάσπη, κολλημένες γόνδολες και μια εικόνα άλλη από αυτή του περασμένου Νοεμβρίου όπου θα 2/3 της πόλης ήταν κάτω από το νερό.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



