Πέντε πύραυλοι έπληξαν βάση των Αμερικανών στο Ιράκ
Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιο μέλος της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης έχει τραυματιστεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέντε πύραυλοι έπληξαν την αμερικανική βάση Taji, που βρίσκεται βόρεια της πρωτεύουσας της χώρας, Βαγδάτης, το βράδυ της Τρίτης (14/1), σύμφωνα με αραβικά μέσα ενημέρωσης.
Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιο μέλος της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης έχει τραυματιστεί. Οπως μεταδίδεται, η επίθεση ήταν βίαιη και άγρια.
Την περασμένη Κυριακή, η βάση Μπαλάντ (Balad), πάλι βόρεια της Βαγδάτης, υπέστη επίθεση με πυραύλους, ενώ πριν από δύο εβδομάδες βλήματα έπληξαν την πράσινη ζώνη στη Bαγδάτη, μια περιοχή της πόλης κοντά στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών και στην έδρα της ιρακινής κυβέρνησης.
Διαβάστε ακόμη
Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης
Τσαγκαράκης: 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Χειροπέδες και σε υπάλληλό του
Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα
Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



