Το Παρίσι στέλνει το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» στη Μέση Ανατολή
Εντείνονται οι ανησυχίες της Γαλλίας ότι η μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους μπορεί να ατονήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία θα αναπτύξει το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» και τη μάχιμη μονάδα του από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο για να υποστηρίξει τις γαλλικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
"Το αεροπλανοφόρο θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις Σαμάλ (στη Μέση Ανατολή) από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2020 προτού αναπτυχθεί στον Ατλαντικό Ωκεανό και στη Βόρεια Θάλασσα", δήλωσε ο Μακρόν κατά την ομιλία του για τη νέα χρονιά προς τις γαλλικές ένοπλες δυνάμεις.
Η ανάπτυξη αυτή πραγματοποιείται εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ και των ανησυχιών της Γαλλίας ότι η μάχη κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους μπορεί να ατονήσει σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



