Πατέρας σκότωσε τον νεογέννητο γιο του προκαλώντας του ασφυξία με μαξιλάρι
Tο μωρό βρέθηκε νεκρό στην κούνια του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πατέρας ενός βρέφους ηλικίας μόλις 30 ημερών στο Μπρόνξ των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για την δολοφονία του παιδιού, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο 27χρονος Teshawn Watkins, σκότωσε το μωρό, το οποίο βρέθηκε νεκρό στην κούνια του την Τετάρτη το πρωί, τοπική ώρα. Ο πατέρας έπειτα κάλεσε την αστυνομία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post, ο Watkins προκάλεσε ασφυξία στο μωρό βάζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια έχει μακρά ιστορία με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Είχε χάσει την κηδεμονία των δύο γιών του, τριών και τεσσάρων ετών σήμερα, όταν ήταν μόλις λίγων μηνών, αλλά τελικά οι κοινωνικές υπηρεσίες άφησαν τα παιδιά να γυρίσουν στο σπίτι της οικογένειας. «Υπάρχουν αποδείξεις ότι ο πατέρας χρησιμοποιούσε βία στα παιδιά» ανέφερε στην εφημερίδα.
Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
«Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



