Ιταλία: Έκρηξη με δυο νεκρούς και δεκαεπτά τραυματίες σε βενζινάδικο
Συνέβη την ώρα που βυτιοφόρο ανεφοδίαζε το πρατήριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δεκαεπτά τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα σε ένα πρατήριο καυσίμων στα περίχωρα της Ρώμης, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.
«Έκρηξη σε βενζινάδικο στη Σαλάρια. Ένας από τους πυροσβέστες πέθανε, καθώς και ένας από τους πολίτες. Ανείπωτη οδύνη» έγραψαν οι πυροσβέστες στον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που ένα βυτιοφόρο ανεφοδίαζε το πρατήριο, σε μια περιοχή που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ρώμης. Η πυρκαγιά που ακολούθησε τέθηκε υπό έλεγχο λίγες ώρες αργότερα, μετά την επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της πυροσβεστικής.
Στη Σαλάρια έσπευσαν πολλά ασθενόφορα και ελικόπτερα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.
Ο Αντόνιο Μανόνι, ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης Ριέτι, είπε ότι συνολικά δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και από αυτούς οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κινδυνεύει η ζωή τους.
Η Σαλάρια είναι η εθνική οδός που συνδέει τη Ρώμη με το Πόρτο ντ' Ασκόλι, στην Αδριατική, περνώντας από το Ριέτι. Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Τι συμβαίνει με Τραμπ και Νετανιάχου: Ο εκνευρισμός για τις επιθέσεις σε ιρανικά κοιτάσματα και το μεγάλο διακύβευμα των ΗΠΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 7 στους 10 καλούν τον Μητσοτάκη να κρατήσει ουδέτερη στάση στον πόλεμο - Άλμα της ΝΔ στο 31,1%
Πατήσια: Τον πυροβόλησαν επτά φορές επειδή τους «έδωσε» για ναρκωτικά - Πώς εξιχνιάστηκε η άγρια επίθεση
Άνδρας σε αμόκ έκανε «γυαλιά καρφιά» μουσείο γυαλιού - Στα 240.000 δολάρια ανέρχονται οι ζημιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



