Κοροναϊός: Έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ το νοσοκομείο στη Γουχάν - Εντυπωσιακά πλάνα
Μέσα σε 10 ακριβώς ημέρες οι Κινέζοι έχτισαν νοσοκομείο σε έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε χρόνο ρεκόρ κατασκευάστηκε το νοσοκομείο στη Γουχάν και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό. Μάλιστα, πλάνα που κατέγραψε drone δείχνουν καρέ - καρέ τις εργασίες ανέγερσης του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τις αρχές της Κίνας οι κατασκευές άρχισαν στις 24 Ιανουαρίου και αύριο Δευτέρα πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του. Σημειώνεται ότι ο χώρος όπου χτίστηκε το νοσοκομείο ήταν μία τεράστια έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων που αρχικά προοριζόταν να γίνει παραθεριστικό συγκρότημα για τους εργάτες της περιοχής.
Διαβάστε ακόμη
Κατάργηση του γάμου ομοφύλων ζητά ο Χρυσομάλλης: «Aνοίξαμε την κερκόπορτα του άκρατου δικαιωματισμού»
Οργή για την κακοποίηση ηλικιωμένου στη Χίο: Του έδενε τα χέρια και τον χτυπούσε στο κεφάλι
Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες
Μουρτζούκου: «Αυτές σκότωσαν τον Παναγιωτάκη - Τον βάζαν μέσα στο πλυντήριο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



